Welkom bij Kels Conceptstore

Ik ben Kelly,

 

moeder van 3 kinderen.
Creatief, chaotisch, spontaan, avontuurlijk, sociaal (en een auto-imuun ziekte die me vaak in de weg zit).
Niet de allerbeste kwaliteiten om een eigen zaak te runnen, toch bestaat Kel's alweer bijna 15 jaar!
Ben begonnen vanuit de keukentafel, naar mijn eigen atelier achter het huis, naar een eigen winkel midden in het centrum van Sittard.


Sinds juni 2018 gestart met Kel's Conceptstore, een 'stenen' winkel. Mijn droom, dacht ik....
Heb altijd gezegd dat ik mijn 'eigen' winkel wilde hebben!
Begonnen met zijn twee, alleen heeft zij me na het eerste jaar in de steek gelaten, waardoor ik er alleen voor kwam te staan.
Doordat ik alleen maar aan het werk ben om mijn huur te betalen, en alleen ervoor moet zorgen dat al het werk af komt, merk ik dat ik mijn passie in het vak kwijt raak. Dus moeten er veranderingen komen...


Mijn passie is mensen blij maken met op maat gemaakte kleding, voor een feestje, communie, bruiloft, gala.
maar doordat ik in de winkel te veel 'gestoord' wordt kan ik niet door werken aan mijn opdrachten wat ik het liefste doe. Daardoor loop ik de hele tijd ver achter op schema en moet ik mensen steeds langer laten wachten voordat iets klaar is.
Mijn tweede passie, waar ik sinds kort achter ben, is mensen mijn creativiteit en kennis over te brengen, door het geven van naailessen. Ik merk dat ik tijdens de lessen helemaal tot rust kom, en geniet ontzettend van het zien van alle gemaakt creaties!

Mijn contract voor deze locatie loopt af in mei 2020, en zal met alle plezier door gaan hier, maar daarna zal ik gaan verhuizen naar een andere locatie, net buiten het centrum met mogelijkheden tot genoeg parkeerplekken (gratis)
Daar zal ik verder gaan met het geven van naailessen, en eindelijk weer mijn dingen doen die ik zo gemist heb in de winkel, in alle rust kunnen werken aan de maatwerk opdrachten. En eindelijk eens beginnen aan mijn eigen collectie bruids-, en communiejurken!!

Zoals sommige weten ben ik begonnen met een stukje shop-in-shop, naailessen, maatwerk, verstelwerk.
Maar zal dit laatste jaar me alleen gaan focussen op het bijwerken van alle lopende maatwerk-opdrachten en de naailessen!

Graag tot ziens bij Kel's

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »